Incepand cu episodul al treisprezecelea, la Antena 1, telespectatorii telenovelei "Secretul Mariei" il vor putea vedea pe Mircea Radu intr-un rol negativ.

Prezentatorul emisiunii "Din dragoste" va fi Tudor, sotul Ruxandrei (interpretata de actrita Dana Magdici). "Este un barbat lipsit de caracter, intretinut de nevasta pe care o insala ori de cate ori are ocazia", isi descrie Mircea personajul. Filmarile au avut loc si in locatii exterioare, dar si in studiourile Castel Film, unde s-au inregistrat scene toride de dragoste. Spre satisfactia echipei de productie, nu au fost necesare duble: filmarile au mers snur, vedeta Antenei 1 descurcandu-se la fel de bine in postura de sot, ca si in cea de amant. Singura rugaminte a lui Mircea Radu a fost ca, la scenele de amor inregistrate cu amanta, rol jucat de o tanara actrita, in platou sa nu fie prezenti decat operatorii si regizorul.

Asadar, telespectatorii vor vedea in premiera aceste secvente, care se anunta "fierbinti", mai ales ca partenera lui in aceste scene a fost complet goala. Regizorul, Sebastian Nesu, a declarat, dupa incheierea filmarilor, ca Mircea Radu a fost foarte dezinvolt: ,S-a descurcat mai bine chiar decat un actor profesionist. Am crezut ca va avea trac. Din fericire insa m-am inselat".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.