"Suntem deschisi pentru toate familiile", transmite Ikea intr-un nou spot publicitar, ce infatiseaza doi barbati tinandu-se de mana. Ideea a starnit rumoare in Italia.

Compania suedeza nu este la prima reclama destinata cuplurilor gay, avand la activ mai multe campanii similare. Unele dintre acestea au fost insa retrase ca urmare a reactiei negative din partea publicului, potrivit DailyMail.

Nici noul slogan nu a trecut neobservat in Catania, comunitate cu traditie in religia catolica, unde a fost deschis un nou magazin Ikea.

Reclama infatiseaza doi barbati tinandu-se de mana, insotita de mesajul: "Suntem deschisi catre toate familiile. Cu noi te vei simti ca acasa. Ceea ce vrem sa facem este sa usuram viata pentru toata lumea, pentru fiecare familie si cuplu, indiferent cine sunt".

Cotidianul “Il Giornale”, detinut de premierul italian Silvio Berlusconi, a judecat reclama drept provocatoare si o strategie "obraznica" de marketing, ci nu o campanie de constientizare a drepturilor cuplurilor gay.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.