In acest weekend este si pacat sa stai acasa. Petereceri, concerte, piese de teatru...pe gustul tuturor.
Sambata, 5 martie

  • 1. Idelier @ The Ark – Lansarea oficiala a primei reviste glossy live din Romania

Fashionistele si cititoarele fidele ale revistelor glossy sunt invitate pe 5 si 6 martie, intre orele 11:00 – 21:00, la lansarea oficiala a primei reviste live din Romania - o co-productie Idelier - The Ark. Tema principala va fi sarbatorirea Zilei Femeii, relateaza kudika.ro

  • 2. Future Shorts Up @ Artexpo, ora 21:00

Porneste-ti seara de sambata cu o editie speciala Future Shorts ONE! Fa parte din comunitatea globala a pasionatilor de scurtmetraje alternative si vino pe 5 martie la ArtExpo

Evenimentele saptamaniiProgramul serii e impartit in trei parti, fiecare cu pauza intre ele:

21:00 - inimitabila prestatie live a trio-ului Jazzadezz (downtempo, electronic, neo-folk).
22:00 - proiectii Future Shorts
Dosh - Airlift (regia Shal Ngo)
Minim - (regia Chris Forster)
Plank (regia Billy Pols)
Cousin (regia Adam Elliot)
El Guincho - Bombay (Nicolás Méndez
Skateistan - To live and Skate Kabul (regia Orlando Von Einsiedel)
00:30 - proiectie documentar surpriza

Intrare: 20 lei
Adresa: str. Nicolae Balcescu, nr. 2

  • 3. ORA 22.30 – CONCERT VUNK @ Hard Rock Cafe

Se apropie 8 martie si nu stii ce sa-ti doresti? „Vrei o tara ca afara”, „artificii pe tavan” si „prajitura cu jeleu” servita „la orice ora”? Vrei rasfat si „iubire cu imprumut?”. Atunci vino sambata, 5 martie, de la ora 21:00 la Hard Rock Cafe si lasa-i pe Cornel Ilie si colegii sai de trupa sa iti dedice baladele celui mai recent album VUNK. Iar daca se incinge atmosfera, nu-ti face griji. O vom “scoate la capat, cand se stinge lumina”!

Biletele la concert, in valoare de 25 de lei, sunt disponibile la Hard Rock Cafe.


In perioada 5 - 6 martie 2011 are loc cea de-a 40-a editie a Targului Anticarilor Rom-Antique, ce se va desfasura la World Trade Plaza - Pullman Hotel, intre orele 10:00 si 18:00.
Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Salonul de anticariat si antichitati Rom-Antique se afla la cea de-a 40-a editie, cu participare internationala, reunind peste 60 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, SUA, Anglia, Belgia, Austria si Irlanda.

  • Spectacolul Made in Romania

Intr-o lume cuprinsa din ce in ce mai mult de fenomenul globalizarii, va puteti desfata pret de o ora si un pic cu un spectacol fabricat in Romania, garantat de Dan Puric si gazduit de sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani, sambata aceasta, de la ora 19:00.

  • O lume pe dos la ArCuB

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita pe 5 si 12 martie, ora 19:00, la cele doua reprezentatii ale piesei de teatru "O lume pe dos", in regia Iarinei Demian, un spectacol ce isi propune sa aduca in fata publicului cateva teme ale lumii in care traim.
Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...
Duminica, 6 martie

  • 1. TIFF Silent Cinema @ The Ark, ora 20:00

Bucurestenii se vor putea bucura de o experienta unica: vizionarea unui film de la TIFF sau recomandat de TIFF intr-un loc neconventional, intim, familiar, confortabil, in care fiecare spectator va primi si folosi pe durata proiectiilor o pereche de casti wireless cu ajutorul carora isi va putea crea un spatiu propriu de ascultare si receptare a mesajului incorporat in produsul cinematografic.

Iata programul filmelor ce vor fi prezentate la The Ark, in fiecare duminica seara in perioada 30 ianuarie - 3 aprilie:

Whisky (Uruguay, 2004);
Noi Albinosul (Irlanda, 2003);
Persepolis (Franta, 2007);
Venus (SUA, 2006);
13 Negru (Franta, 2005);
Dragoste de-o vara (SUA, 2004);
Eu, tu si toti cei pe care ii stim;
Irina Palm (UK, 2007);
Capitalismul: o poveste de dragoste (SUA, 2009);
Katalin Varga (Romania-Ungaria-UK, 2009);

Citeste si:
Unde au ajuns banii pentru aziluri. Administratorul unui cămin...
Unde au ajuns banii pentru...

Intrarea la proiectii se va face pe baza de bilet, cu valoare de 10 lei, ce va putea fi achizitionat direct de la The Ark.

  • 2. Oana Felipov, Mihaela Kavdanska si Dilmana Yordanova @ Control Club, ora 21:00

Oana Felipov, Mihaela Kavdanska si Dilmana Yordanova pun muzica la Control. Invitate, sprijinite si indrumate si de Dan Basu.

  • Concert caritabil in club Mojo

Club Mojo din Bucuresti organizeaza duminica, 6 martie 2011, incepand cu ora 20:00, un concert caritabil cu Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima si Titus Constantin cu Iulia Mitrea si trupa Rapsotree, avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea lui Alin Totorean - explorator, fotograf, reporter TV, in lupta lui impotriva cancerului.

Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum 42 de ani.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru weekendul 15-16 octombrie. Cum va fi vremea...
Prognoza meteo pentru...

  • S-a sfarsit cum a-nceput, la TNB

Duminica, de la ora 20:00, la Teatrul National Bucuresti se joaca piesa lui Sean O'Casey "S-a sfarsit cum a-nceput". Regia este semnata de Horatiu Malaele, iar in rolurile principale-i puteti vedea pe Mihai Constantin, Daniel Badale, Victoria Dicu.

  • Concert hip-hop in The Silver Church

Seria concertelor hip-hop continua in The Silver Church Club. De aceasta data, Raku lanseaza al treilea album din cariera sa, album pe numele sau "Emite semnale", in data de 6 martie, de la ora 21:30.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.