Organizatia Miss Universe Romania invita moldovencele la preselectie! Caravana Miss Universe poti fi chiar tu! va ajunge in weekend-ul acesta la Iasi.

Pentru tinerele din Moldova, cunoscute pentru frumusetea si ambitia lor, a sosit momentul evaluarii. Pe 5 si 6 martie, respectiv sambata si duminica, frumoasele Moldovei sunt asteptate la ERA Park Mall, intre orele 12.00 si 18.00.

“In istoria Miss Universe Romania, Moldova detine conducerea, cu 3 titluri adjudecate. In anul 1991 Daniela Nane, nascuta la Iasi, a reprezentat pentru prima data Romania la Miss Universe. O a doua participare a unei moldovence la cel mai important concurs de frumusete al lumii, a fost cea a galatencei Julia Verdes, in 1998. In 2009 Moldova a revenit pe marea scena prin prezenta Biancai Elena Constantin, din Piatra Neamt. Pana in prezent niciuna dintre acestea nu a reusit performanta de a aduce o coroana Miss Universe in Romania, dar cred ca timpul nu este pierdut
”, a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe Romania.

Participantele la preselectie trebuie sa fi implinit varsta de minimum 18 ani (pana la 1 februarie 2011) si maximum 26 de ani (impliniti dupa data de 1 februarie 2011), sa aiba cetatenie romana si domiciliul stabilit in Romania cu cel putin 6 luni inainte de desfasurarea selectiei nationale. Participantele trebuie sa aiba inaltimea de minimum 1,70 m (fara tocuri) si masuri cat mai apropiate de 90 - 60 – 90.

“Experienta anilor precedenti ma indreptateste sa cred ca printre finaliste se vor numara cu siguranta fete din Moldova, cu sanse reale de a ajunge in topurile frumusetii. Concurentele din 2009 si 2010 care au venit din aceasta zona au dat dovada de caracter puternic, ambitie, putere de munca si poate chiar intruchiparea acestor atuuri este Bianca Elena Constantin. Nu am nicio indoiala ca ea constituie un model pentru alte candidate la titlul suprem al frumusetii, stiut fiind faptul ca in Moldova sunt poate cele mai frumoase si fermecatoare femei din Romania”, a spus Luminita Iordanescu, Director Artistic al Organizatiei Miss Universe Romania.

Citeste si:
Tradiții și obiceiuri în Ajun de Crăciun: De sute de ani se...
Tradiții și obiceiuri în Ajun...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.