Theodora Richards, fiica chitaristului Keith Richards din trupa The Rolling Stones, a fost arestata si pusa sub acuzatie pentru posesie de droguri si pentru vandalizarea cu graffiti a zidurilor unei cladiri din New York, au anuntat, miercuri, surse din politia americana.

Modelul britanic in varsta de 25 de ani a fost surprins in timp ce scria cu graffiti pe zidurile unei cladiri din Manhattan, in noaptea de marti spre miercuri. Politistii americani au remarcat o femeie care desenase cu un tub acrilic litera "T" urmata de o inima si de litera "A", scrie MEDIAFAX.

Dupa ce au arestat-o, politistii au descoperit asupra ei cateva grame de marijuana si "o substanta interzisa". Potrivit bbc.co.uk, este vorba de opt pastile de hidrocodona, un opioid semisintetic folosit ca analgezic si antitusiv.

Theodora Richards, fiica lui Keith Richards si a fostului model Patti Hansen, se va prezenta din nou la Curtea Suprema din New York pe 21 aprilie.

Ea a refuzat deja oferta procurorilor americani de a efectua doua zile de munca in folosul comunitatii si de a urma timp de o zi un curs de informare asupra substantelor care dau dependenta. Theodora Richards a fost eliberata fara a fi obligata sa plateasca cautiune.

Fiica chitaristului Keith Richards a aparut in diverse campanii publicitare lansate de branduri importante din lumea modei precum Tommy Hilfiger si Burberry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.