Tot mai multe vedete care au cantat la diverse petreceri organizate de familia Gaddafi vor sa doneze sau au donat banii primiti.

Dupa ce la inceputul saptamanii Nelly Furtado a anuntat ca va dona un milion de dolari, bani primiti de la familia Gadaffi dupa ce a cantat la o petrecere in 2007, acum, publicatia RollingStone scrie ca Beyonce a donat toti banii pe care i-a primit pentru concertul sustinut in noaptea de Revelion 2009 pentru familia Gaddafi.

Yvette Noel-Schure, purtatoarea de cuvant a cantaretei, a declarat ca la cateva zile dupa ce a sustinut concertul, Beyonce a donat toti banii victimelor seismului din Haiti din ianuarie 2010.

"Cand a aflat ca organizatorii concertului aveau legatura cu familia lui Gaddafi, a luat decizia de a dona acei bani pentru o cauza mai buna", a adugat aceasta.

Desi nu a fost spusa suma exacta cu care a fost platita cantareata, publicatia citata precizeaza ca la acea petrecere au mai participat rapperul Jay-Z, sotul lui Beyonce, dar si cantaretul Usher si actrita Lindsay Lohan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.