Iar Oscarul pentru "Gestul cel mai lipsit de eleganta" merge catreeeee...Heidi Klum, care a incercat sa fie amuzanta, la petrecerea dupa decernarea Premiilor Academiei, insa nu prea a reusit.
Probabil Heidi Klum a fost prea coplesita de eveniment si la petrecerea de dupa Oscar a decis sa-i faca lui Jay Leno un cadou inedit: si-a dat jos chilotii in fata camerelor de luat vederi, potrivit dailymail.co.uk.

Klum a fost invitata la petrecerea organizata de Elton John si a sosit imbracata intr-o rochie semnata Julien MacDonald. La cateva ore dupa ce si-a facut distinsa aparitie, Klum a facut un gest total lipsit de eleganta. Cand a fost abordata de Ross Matthews, reporterul de la emisiunea “The Tonight Show” a lui Jay Leno, Heidi s-a facut de ras. A vrut sa iasa in evidenta cu gestul sau, a reusit, dar nu a facut tocmai impresia scontata. Mai degraba gestul sau a fost catalogat drept unul vulgar.

Reporterul i-a cerut un suvenir pentru Jay, iar Klum a spus ca nu prea are nimic in geanta, dar i-a venit ideea “mareata” imediat: “Pot sa-ti dau chilotii mei daca vrei. Stai putin, ii vrei?”, a intrebat ea.

“Lui Jay ii va placea asta”, a spus Matthews.

Si alte staruri au facut donatii: Jamie Foxx a renuntat la ochelarii de soare, starul din Glee, Jane Lynch i-a oferit un card Visa, care din nefericire avea o limita de 2000 de dolari/zi, iar Hayden Panetierre i-a oferit un servetel cu conturul buzelor sale pe el. Heidi a fost singura care i-a daruit ceva mai personal.

Din fericire, sotul sau, Seal, nu a fost de fata cand Heidi a facut aceasta scena, cu siguranta a vazut, insa, inregistrarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.