Doua categorii de bilete la concertul Gipsy Kings din data de 9 aprilie au fost epuizate.

Biletele de la categoria a cincea (100 RON) si a sasea (50 RON) au devenit indisponibile, la vanzare ramanand alte 4 categorii de bilete, dintre care 2 categorii beneficiaza de o reducere de 15 %, pana in data de 7 martie!

Concertul de pe 9 aprilie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”. Cei ce doresc sa ii asculte live pe Gipsy Kings pot cumpara bilete cu 15 % mai ieftine pana in data de 7 martie!

Gipsy Kings sunt originari din Franta si au devenit cunoscuti datorita stilului lor muzical inconfundabil! Au infiintat trupa in 1987 si, desi de-a lungul timpului au mai existat modificari in componenta tupei, buna dispozitie si energia show-urilor lor au ramas neschimbate! Piese precum Bamboleo, Volare, Djobi Djoba, Escucha Me au devenit mari hituri, aducandu-i pe talentatii artisti in centrul atentiei publicului international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.