De azi au inceput pregatirile pentru saptamana femeilor! In urmatoarea saptamana, barbatii le vor rasfata pe toate femeile din viata lor: mame, surori, iubite, prietene, amice, colege.

Project Events s-a gandit sa dea o mana de ajutor celor ce cauta cadoul potrivit si doresc sa faca o surpriza frumoasa femeilor de langa ei si a pregatit o promotie speciala!

Pentru ca toti barbatii au femei speciale in viata lor si pentru ca e stiut faptul ca este greu sa alegi cadoul potrivit, de azi a fost lansata promotia: „Pentru toate femeile din viata mea”, modul de desfasurare al acesteia fiind urmatorul: cine achizitioneaza in perioada 28 februarie – 7 martie un bilet la concertul Gipsy Kings de pe 9 aprilie (la una dintre categoriile de pret 150 RON sau 250 RON) va primi o reducere de15 %!

Si in plus… cine doreste sa poata darui mai mult de atat persoanei iubite, poate castiga si o excursie la Milano (pentru 2 persoane), numai daca se inregistreaza pe site-ul www.projectevents.ro, dupa ce a achizitionat biletul/biletele la concertul din 9 aprilie. Castigatorii excursiei vor fi stabiliti prin tragere la sorti, si anuntati ulterior.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Unirea Shopping Center (parter), Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Diverta, Magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, la statia de metrou Unirii 1 si online pe www.BILETOO.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.


Concertul face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”. Va fi un show plin de ritmuri latino, combinate cu flamenco si condimentate cu o picatura de rapsodie de inspiratie tiganeasca.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.