Dupa ce a pus pe picioare generoasa si spectaculoasa campanie umanitara "Vedete pentru sinistrati" care a angrenat numeroase VIP-uri autohtone in actiunea de ajutorare a victimelor inundatiilor, Mihaela Radulescu se lanseaza intr-o noua aventura.
Ea va pleca peste doua saptamani, joi, 3 noiembrie, tocmai in Irak. Mihaela va fi insotita de producatoarea Corina Voicu si un operator al Antenei 1. Vedeta "Duminicii in familie" va realiza un documentar a carui tema, deocamdata, refuza sa o deconspire. Mihaela Radulescu spune ca deplasarea ei in regiunea macinata de conflicte si atentate nu are nici o legatura cu colega sa, Andreea Marin, asa cum gresit au inteles unii. "Plec numai cu producatoarea Corina Voicu si un operator, la invitatia Ministerului Apararii Nationale. Cererea mea similara catre MApN s-a intalnit "la mijloc" cu invitatia lor. Ne-am propus sa facem un documentar cu o tema aparte, pe care o vom dezvalui la momentul potrivit! Ne-am propus sa stam acolo o saptamana. Deja am facut formalitatile", ne-a declarat Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.