Daca in ultimul timp Maria, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune voci din Romania, ne-a obisnuit cu piese dinamice si antrenante, a venit momentul ca de Dragobete, artista sa ne surprinda cu un nou single, intitulat sugestiv Zbor.

Piesa compusa de George Popa, are un mesaj sensibil si dezvaluie o alta latura a Mariei.

Februarie este luna iubirii, iar piesa „Zbor” este cadoul meu pentru cei ce iubesc. Prin intermediul piesei invit toti ascultatorii sa se piarda impreuna cu mine intr-o lume a dragostei!” a declarat Maria Radu.

Pe langa noul videoclip, la care se lucreaza deja, talentata artista si-a schimbat radical look-ul. Impreuna cu stilistul Emilian Ciobanu, Maria Radu a continuat transformarea vestimentara, abordand un look „rock balerina”, un mix foarte sexy intre fragile/powder si soft dark.

„ Toate schimbarile care s-au produs au venit ca o transformare naturala si fireasca. Intregul concept va fi dezvaluit in zilele urmatoare, tot ce va pot spune este ca mi-am schimbat inclusiv culoarea parului!” a declart artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.