Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-au despartit dupa o relatie ce dura de trei ani.

Cei doi tineri au recunoscut pentru Libertatea ca nu mai formeaza un cuplu de aproape doua saptamani! Ion Ion si Ileana sustin ca nici unul din ei nu are pe altcineva, fiind amandoi singuri la ora actuala. Ion Ion, fiul cel mare al magnatului Ion Tiriac, si Ileana Lazariuc s-au cunoscut in urma cu trei ani de zile. La numai trei luni de zile dupa ce s-au cunoscut s-au mutat impreuna. S-au certat si s-au impacat de nenumarate ori, dar au reusit pana acum sa treaca cu bine peste neintelegerile dintre ei. Cei doi s-au apropiat si mai mult unul de celalalt in vara anului trecut, cand au fost opriti la granita sa plece din tara fiind totodata acuzati in dosarul "Cocaina pentru VIP-uri". in vara acestui an s-a vorbit iar despre o cearta a celor doi tineri, cat si despre o despartire pe masura.

A fost sau nu a fost asa, numai ei stiu cel mai bine! Cert este ca in aceeasi perioada fiica Anastasiei Lazariuc si fiul lui Ion Tiriac au petrecut impreuna cateva zile pe litoralul romanesc. Aniversarea zilei de nastere a lui Ion Ion Tiriac din 22 septembrie i-a gasit tot impreuna. Cei doi au serbat alaturi de niste prieteni la restaurantul lui Dinu Pescariu. Sarbatorirea celor 29 de ani impliniti atunci de Ion Ion nu le-a tihnit: cei doi asteptau cu sufletul la gura un raspuns. si a venit abia la sfarsitul zilei, din fericire sub forma unei vesti bune: Ion Ion a fost gasit nevinovat in acel dosar legat de droguri! Desi aveau acum toate motivele sa fie fericiti, relatia lor a inceput sa scartaie din nou. Acum, Ion Ion si Ileana au decis sa puna punct relatiei lor. Desi s-a vorbit despre o logodna intre cei doi si chiar despre o casatorie apropiata, ei nu mai formeaza o pereche. Hotararea acestei despartiri a venit in urma cu aproape doua saptamani! in ciuda faptului ca Ion Ion a fost vazut in preajma unor blonde, joia trecuta, cu ocazia unui eveniment monden, atat el, cat si Ileana au refuzat sa faca vreun comentariu pe marginea motivelor despartirii, confirmand insa pentru Libertatea realitatea acesteia.

Ileana: "Ne-am despartit de doua saptamani"

"Da. intr-adevar, ne-am despartit de doua saptamani. Nici unul dintre noi nu are acum pe altcineva, dar fiecare are viata lui si e problema lui! Cu cine ai spus ca ma insela? Cu o blonda? Pai, iar cu o blonda? Vad ca si acum, ca si in vara, e vorba tot de blonde! Problema e ca daca Ion Ion a fost cu o bruneta ca mine, probabil se speculeaza mai bine daca se barfeste ca e cu blonde acum... Nu a existat un motiv anume al rupturii noastre. Suntem amandoi maturi si am luat o decizie de comun acord. Daca ne mai impacam? Nu se stie niciodata in viata... Important este ca am ramas amici si nu cred ca era bine, dupa atata timp petrecut impreuna, sa trecem pe trotuarul celalalt cand ne vedem! Nu m-a prins in pat cu nimeni si nici eu pe el! Astfel, poate o sa scapam de comentarii!"

Ion Ion: "Nu mai suntem impreuna"

"Da, m-am despartit de Ileana. Nu mai suntem impreuna! Nu e vina mea, nu e vina ei! Pur si simplu ne-am despartit de comun acord. Am ramas prieteni, vorbim... si nu sunt nici cu trei blonde sau cu cinci, cate s-a spus... Nu sunt cu nimeni!"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.