Se pare ca cele doua actrite au pus capat neintelegerilor dintre ele, incepute in urma cu sase ani cand Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston.

Bloggerul american Perez Hilton a declarat intr-un interviu pentru revista Life & Style ca a vorbit cu Jennifer Aniston despre rivalitatea dintre ea si actrita Angelina Jolie si aceasta i-a dat de inteles ca totul este de domeniul trecutului.

"Lucrurile acestea s-au intamplat cu atat de mult timp in urma. Toti trei am trecut peste ele, toti trei suntem adulti", i-ar fi spus Jennifer Aniston lui Perez Hilton.

Bloggerul a intrebat-o pe Jennifer Aniston si despre relatia ei actuala cu Brad Pitt, de care a divortat in 2005.

"Inca mai vorbesc cu Brad si totul este in regula", a raspuns Aniston, potrivit dailymail.co.uk.

Si anul trecut in septembrie, tabloidele speculau ca cele doua actrite au ingropat securea razboiului, dupa ce Angelina Jolie i-a trimis o scrisoare de impacare actritei Jennifer Aniston .

Cu toate acestea, la putin timp timp dupa acest episod, Angelina Jolie a facut o noua criza de gelozie cand a auzit ca iubitul ei a sunat-o pe Courteney Cox, cea mai buna prietena a actritei Jennifer Aniston. Aceasta crede ca Brad Pitt s-a folosit de faptul ca actrita Courteney Cox trece prin clipe grele, dupa ce a anuntat ca s-a separat de sotul ei, pentru a lua legatura cu fosta lui sotie, Jennifer Aniston.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.