Adrian Minune a compus versurile odei interpretate la nunta lui Mutu pe linia melodica a unui cunoscut cantec popular banatean, "Mandra floare trandafir".

O piesa foarte iubita de Nicu Gheara, nasul Briliantului.

"De-ai cauta tot pamantul/Nu gasesti ca Adi Mutu/De-ai cauta lumea toata/Consuelo-i unicata/A trecut prin bune si prin rele/Si-a ramas neinvins/L-a chemat pe Adi Minune/Si i-a facut nunta de vis."

DE-AL CASEI

Prestatia muzicala a lui Minune a fost incununata de versurile pregatite special pentru miri. Manelistul a urcat pe scena pe la 3:30 dimineata si a cantat timp de 40 de minute. Piesele au fost alese pe spranceana, numai din repertoriul micutului artist. Parintii lui Consuelo au fost impresionati de talentul romanului. Minune a declarat in emisiunea "Miezul problemei" de la National TV ca tatal miresei l-a apreciat atat de mult incat i-a spus ca se poate considera un membru al familiei lor.

INVITATUL NASILOR

Marcel Pavel este unul dintre cantaretii preferati de Adi Mutu. La inceputul relatiei cu Consuelo, fotbalistul asculta melodia "Frumoasa mea" pana cand dominicana a invatat versurile. Cantaretul spune ca a fost invitat la nunta personal de tinerii insuratei si ca nu i s-a impus sa cante ceva anume. "Eu ma uit la oameni si stiu ce ii face fericiti". declara Marcel Pavel. Pentru ca a pus mult suflet atunci cand a urcat pe masa, interpretul ne-a povestit ca s-a retras sa se odihnesca imediat dupa ce a terminat de cantat. Asa ca a ratat recitalul lui Adi Minune. Manelistul a fost invitatul nasilor si a prestat spre finalul petrecerii, cand Marcel Pavel isi proteja vocea in camera de hotel.

CANTEC PENTRU COELHO

Cornelia Catanga i-a compus pe loc cateva versuri scriitorului Paulo Coelho, care se afla de aproape o saptamana in tara noastra. Scriitorul a luat masa in localul lui Romica Tociu din Bucuresti, unde Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, au fost invitati sa intretina atmosfera. Cantareata a participat anul trecut la ziua actorului Wesley Snipes. Catanga l-a intampinat pe Snipes cu melodii lautaresti adaptate evenimentului.

SA-L PETRECEM PE WESLEY

Nu au lipsit momentele de improvizatie si umor: "Am venit special pentru fratele meu de culoare", "Ale, le, le, romanii mei/Sa-l petrecem pe Wesley" sau "La 42 de ani, sa-l serbam cu lautari" au fost cateva dintre versurile dedicate actorului.
Cel mai mare prozator/Un ilustru scriitor/Nascut in Brazilia/Azi vizitand Romania/Are mai multe carti scrise/In 56 de limbi traduse/150 de carti, frate/Toate au fost editate./Catanga si Padureanu/Si-au facut prea bine planul/Cantand in spaniola Aurel/Coelho a cantat cu el. Asa i-au cantat prozatorului brazilian sotii Cornelia Catanga si Aurel Padureanu

SA CRAPE BENONE

Rivalitatile sunt subiectul preferat al manelistilor. Lui Ion Dolanescu, care se dusmaneste de moarte cu Benone Sinulescu, i s-a compus urmatoarea oda: "Toti romanii recunoaste / C-asa star nu se mai naste / Artistul e un tezaur/ I-as face statuie de aur/ O statuie de cinci tone / Sa crape-n sase Benone/".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.