Un film de televiziune despre povestea de dragoste dintre printul William si Kate Middleton, care se vor casatori pe 29 aprilie anul acesta, urmeaza sa fie difuzat, inainte de nunta, de postul american Lifetime, informeaza CNN.

Actorii care vor interpreta rolurile principale in productia intitulata "William and Kate" au fost deja alesi, scrie MEDIAFAX. Actrita britanica Camilla Luddington o va interpreta pe Kate Middleton, in timp ce actorul neozeelandez Nico Evers-Swindell il va intruchipa pe micul ecran pe printul William.

Presa a mai anuntat si alte nume implicate in productie. Astfel, in rolul printului Charles a fost distribuit actorul britanic Ben Cross.

Tot din Marea Britanie, actorul Richard Reid ar urma sa joace rolul unui bun prieten al printului, pe nume Ian, corespondentul lui Guy Pelly din viata reala, iar actrita Victoria Tennant a fost distribuita la randul ei in rolul Celiei, femeia care ii preda lectii de eticheta viitoarei printese.

Postul de televiziune Lifetime care realizeaza acest proiect planuieste sa difuzeze filmul cu o saptamana inainte de nunta regala.

Lifetime este o televiziune orientata spre publicul feminin, care difuzeaza filme si seriale. Postul este detinut de A&E Television Networks.

Printul William si Kate Middleton, care s-au cunoscut pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, au o relatie de aproape 10 ani, marcata de cateva despartiri si reimpacari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.