Mihai Traistariu a fost internat la sectia de Urgente a unui spital din Bucuresti, dupa ce a lesinat, joi noapte, in parcarea unui mall din Capitala.

Cantaretul a fost externat vineri dimineata si sfatuit de medic sa ia vitamine, a declarat muzicianul pentru MEDIAFAX.

Mihai Traistariu, care locuieste la Constanta, a venit in Capitala pentru a participa, joi seara, la o emisiune de televiziune. El a mers apoi la un mall si, la iesire, a lesinat in parcare. "Noroc ca eram cu cinci prieteni dupa mine, care m-au bagat in masina si m-au dus la Urgente. M-am trezit in masina si am avut un atac de panica combinat cu aritmie", a povestit artistul, marturisind ca a fost speriat si ca nu mai lesinase niciodata.

La spital, i s-au facut perfuzii si i-au fost prescrise vitamine, deoarece s-a constatat ca organismul sau este devitaminizat. Artistul a fost externat vineri dimineata.

Traistariu isi explica lesinul si lipsa de vitamine prin faptul ca a urmat un tratament de detoxifiere a organismului, de la 1 ianuarie, pe perioada caruia se hranea in principal cu iaurt si apa, pierzandu-si pofta de mancare. Artistul spune ca s-a simtit insa foarte bine pe perioada tratamentului, doar ca ar fi trebuit sa si manance.

"Am vazut si eu cum lesina fanii in fata vedetelor", a glumit Traistariu.


In urma cu doua luni, Judecatoria Sectorului 1 a decis ca Mihai Traistariu sa primeasca 100.000 de lei cu titlu de daune morale, intr-un proces in care a acuzat publicatia "Cancan" ca a publicat articole in care artistul era prezentat ca gay.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.