Actrita in varsta de 25 de ani, cunoscuta pentru rolul sau din "Transformers", le-a aratat fanilor sai de pe Facebook o alta fata a sa: cea de copil.
Vedeta a postat fotografii din copilarie pe pagina personala de pe contul de socializare.

Potrivit Femina.ro, Megan Fox a fost comparata cu Angelina Jolie si Ava Gardner, insa actrita spune ca, in copilarie, semana mai mult cu Steve Buscemi. Daca ne intrebati pe noi, Megan aduce mai mult a Shiloh (in varianta bruneta), fetita cuplului Brangelina.


Megan Fox, a doua femeie din istorie, onorata sa fie incoronata "cea mai sexy femeie in viata" de catre revista FHM, doi ani la rand, in 2008 si 2009, a fost suprinsa pe o plaja din Hawaii in costum de baie, iar silueta ei voluptoasa pare sa fie de domeniul trecutului. Anul acesta, actrita, in varsta de 24 de ani, a pierdut titlul de cea mai sexi femeie in viata, oferit de FHM, in fata modelului de la Victoria's Secret, Marissa Miller.


Sursa foto: Facebook Megan Fox


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.