Cei doi membri ai grupului rock american The White Stripes au anuntat miercuri destramarea trupei.

"The White Stripes vrea sa anunte ca astazi, 2 februarie 2011, trupa s-a destramat, nu va mai lansa niciun album si nu va mai canta live. Motivul pentru care au hotarat sa se desparta nu are legatura cu diferentele artistice dintre cei doi sau dezinteresul fata de trupa.

Nu este vorba nici de probleme de sanatate, atata vreme cat Meg si Jack se simt bine si nu au nicio problema de sanatate.

Este vorba de o suma de motive, dar, in principal, cei doi doresc sa pastraze ce este frumos si special in trupa, iar asta trebuie sa ramana asa", se afirma intr-un comunicat postat, miercuri, pe site-ul oficial al grupului.

The White Stripes este o trupa de rock americana, formata in 1997, la Detroit, Michigan. Grupul este format din compozitor Jack White (voce, chitara, precum si alte instrumente asortate) si Meg White (tobe, percutie si voce ocazional).

The White Stripes si-a garantat succesul gratie celor 6 albume lansate de-a lungul intregului deceniu.

Jack White si-a construit si o cariera solida de artist solo si de producator muzical. El a infiintat alte doua trupe - The Raconteurs si The Dead Weather.

The White Stripes au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale din Marea Britanie si mai multe state europene cu piesa "Seven Nation Army".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.