Urmatorul album al trupei irlandeze U2 va fi lansat pe piata pe 27 mai, potrivit reprezentantilor unei companii germane, specializata in comertul online.
Potrivit nme.com, desi trupa irlandeza nu a anuntat inca data la care isi va lansa urmatorul album, versiunea germana a grupului Amazon - Amazon.de - a anuntat deja ca urmatorul material discografic al grupului U2 va aparea pe piata pe 27 mai.

La randul sau, purtatorul de cuvant al grupului U2 a declarat: "Asa cum s-a anuntat de multe ori deja, U2 se afla acum in studiouri, lucrand la noul album. Insa nu a fost confirmata nicio data de lansare".

In octombrie 2010, Paul McGuinness, managerul trupei irlandeze a declarat ca noul material discografic al rockerilor de la U2 va fi lansat la inceputul anului 2011. Grupul U2 va incepe un turneu in SUA, in luna mai si va fi cap de afis la celebrul festival Glastonbury din Marea Britanie, in luna iunie, dupa ce in 2010 si-a anulat prezenta la acest festival din cauza interventiei chirurgicale la spate la care a fost supus Bono, solistul trupei.

In 2010, Bono a declarat ca trupa sa lucreaza la piesele pentru viitorul album impreuna cu Brian "Danger Mouse" Burton. Solistul irlandez a precizat cu acea ocazie ca la putin timp dupa lansarea celui mai recent album U2, intitulat "No Line On The Horizon", aparut in 2009, grupul a inregistrat un alt material discografic, intitulat "Songs Of Ascent", ce urmeaza "sa vada lumina zilei" in curand.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.