Saptamana trecuta, celebra actrita si logodnicul ei, muzicianul Martyn LeNoble, au deveni parintii unei fetite.

“Christina Applegate si Martyn LeNoble au devenit parintii unei fetite, Sadie Grace LeNoble, joi, 27 ianuarie, in Los Angeles. Fetita si mamica sunt foarte bine", au declarat reprezentantii cuplului, potrivit people.com.

"Este o fetita superba, iar ei sunt extrem de fericiti si indragostiti de ea”, au adaugat niste prieteni apropiati cuplului.

Christina Applegate, in varsta de 38 de ani, si iubitul ei, Martyn LeNoble, in varsta de 41 de ani, au anuntat ca vor deveni parinti anul trecut in vara
Cei doi au o relatie de doi ani si s-au logodit in februarie 2010, de Sfantul Valentin.

Actrita Christina Applegate, devenita celebra pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" si care in prezent joaca in serialul de televiziune american "Samantha Who?", a castigat admiratia publicului dupa ce a decis, in 2008, sa vorbeasca deschis despre faptul ca sufera de cancer mamar si despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinandu-i pe jurnalistii revistei People sa ii acorde titlul de cel mai frumos om din lume, in 2009.

Actrita americana, care a urmat ulterior o operatie de reconstructie mamara, a declarat, intr-un interviu pentru revista People, ca dupa dubla mastectomie i-a fost foarte greu sa se priveasca in oglinda. "Nu mai arati la fel si nu vei mai arata niciodata la fel. O parte din tine a disparut... A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viata", a marturisit Christina Applegate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.