Inca o data ni se confirma faptul ca varsta nu este decat un simplu numar.

La 40 de ani, top modelul britanic Naomi Campbell a pozat nud pentru coperta editiei britanice a revistei GQ.


Sursa foto: gq-magazine.co.uk

In interviul care insoteste pictorialul, vedeta a vorbit despre frica pe care a resimtit-o in 2010, cand a fost nevoita sa depuna marturie in procesul intentat fostului dictator liberian Charles Taylor.

"Dupa ce am aflat ca el a ucis mii de oameni, bineinteles ca m-am temut pentru viata mea si pentru familia mea", a declarat modelul britanic, potrivit The Sun.

De asemenea, aceasta a vorbit si despre lupta sa cu drogurile.

Pictorialul pentru revista GQ vine doar la o saptamana de cand Naomi Campbell a aparut in ipostaze sexy intr-o reclama TV pentru un complex de apartamente de lux din Moscova, detinut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda, precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta Time Magazine si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.