Tinerii din Marea Britanie au votat vedeta cu cea mai proasta influenta in 2010.
Astfel, pentru al doilea an consecutiv Miley Cyrus si-a adjudecat primul loc, “gratie” comportamentului ei din ultimele 12 luni.

Sondajul a fost efectuat la doar o luna de cand vedeta, in varsta de 18 ani a fost surprinsa in timp ce fuma plante halucinogene, alaturi de prietenii ei.

Chiar daca anul trecut nu a devenit mama adolescenta sau nu a ajuns la dezintoxicare, precum Lindsay Lohan sau Demi Lovato, Miley Cyrus a fost totusi votata drept cel mai prost model de urmat de 58% din aproape 100.000 de adolescenti care au participat la studiu.

In top 10 se mai regaseste si vedeta din "Teen Mom", Amber Portwood, rapperul Kanye West si starul din Gossip Girl, Chace Crawford, care a fost arestat pentru posesie de marijuana.


Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, intentioneaza sa aduca zeci de mii de oameni la inaugurarea Stadionului National "Lia Manoliu", cu ajutorul celebrei cantarete Miley Cyrus. Edilul-sef s-a hotarat sa apeleze la idolul adolescentilor, Miley Cyrus (alias Hannah Montana), pe care vrea sa o aduca la Bucuresti.

Cu toate ca Stadionul "Lia Manoliu" va fi gata la inceputul lunii august, Sorin Oprescu vrea ca totul sa fie bine pus la punct pana atunci. El s-a gandit deja ce artist va aduce la inaugurare, pentru a atrage mii de tineri, pe Miley Cyrus, alias Hannah Montana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.