Rocsana Marcu va beneficia pentru un an de frumoasa suma de 24.000 de euro

Frumoasele vedete feminine autohtone nu scapa nici o ocazie de a-si rotunji veniturile, asociindu-si imaginea cu cea a unor firme ce produc sau comercializeaza diferite produse. Rocsana Marcu va beneficia pentru un an de frumoasa suma de 24.000 de euro din "vanzarea" imaginii sale unei astfel de companii. Rocsana Marcu a fost cooptata de curand de o firma care promoveaza aparatura pentru tratamente de slabit. Blondei de la Prima TV i s-a propus sa faca o reclama pentru firma cu pricina, urmand sa fie remunerata pentru serviciile sale cu 2.000 de euro pe luna, timp de un an de zile. Dupa ce a facut un calcul rapid si a constatat ca ar putea castiga 24.000 de euro intr-un an de zile, in cazul in care accepta sa-si asocieze imaginea cu marca respectiva, apetisanta vedeta nu a stat prea mult pe ganduri.

A refuzat un contract in Ungaria

Rocsana a devenit astfel imaginea firmei Rowe. Pentru ca a vrut sa fie sigura de calitatea aparaturii pe care o va reprezenta timp de un an de zile, blonda a incercat mai intai pe propria-i piele aceste tratamente corporale, ca sa vada daca dau intr-adevar rezultate bune.Timp de doua luni de zile, Marcu a facut mai multe sedinte de electrostimulare si a mai dat jos din kilogramele nedorite. Se pare ca lista de oferte pentru Rocsana este din ce in ce mai bogata. Vedeta tv nu a acceptat insa sa plece pentru o vreme in Ungaria, unde ar fi trebuit sa prezinte o emisiune-concurs. Ea a refuzat aceasta colaborare de teama sa nu-si piarda relatiile si contractele din Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.