Masini, haine, bijuterii sau alte obiecte de lux apar ca prin minune "sub bradul" VIP-urilor noastre in noaptea de Craciun, carate in sac de un "Mos" nu doar foarte darnic, dar si cu un portofel extrem de burdusit. Sa vedem ce vedete au iesit mai castigate dupa vizita de-acum doua nopti.. ANDREEA ANTONESCU , pe numele sau de scena AndreEA, a primit "delegatie" de la "Mos" sa-si aleaga singura cadourile, pentru ca i-au fost oferite cateva zile de relaxare si shopping in Germania. De acolo, frumoasa cantareata s-a intors cu doua geamantane de haine (cantarind 60 de kilograme) si un contract in SUA, unde va pleca pentru o luna de zile, pe data de 6 ianuarie.
* FLORIN PETRESCU de la Vacanta Mare zice ca "Mosul" i-a lasat "o pacoste de papagal amazonian". Vedeta scenetelor umoristice de la PRO TV ne-a povestit: "Am citit in prospectul sau ca ar fi dispus sa vorbeasca, insa atunci cand va mai creste putintel. Dar cat sa mai creasca, daca acum are 3-4 kilograme?! O sa ajunga la adolescenta cand oi da eu coltul, pe la 100 de ani."
* La CRISTINA RUS de la Bondy si iubitul ei, Calin de la Desperado, "Mosul" a venit impovarat: "Ne-a adus un gingas Fiat Punto, o masina pe care o vom folosi numai in oras. si Calin a fost cuminte, iar Mosul, gandindu-se la sanatatea dintilor sai, i-a adus un cabinet stomatologic intr-o zona buna, pe Calea Dorobantilor, vizavi de Televiziunea Romana".
* CaLIN GOIA (Voltaj): "Mosul a trecut pe la noi (pe la mine si pe la Dana) si ne-a lasat garantia faptului ca se va intoarce la inceputul lui ianuarie. Cu ceva special, o vacanta de cinci zile in Tenerife".
* MARCEL PAVEL: "La mine si la ai mei copii chiar a venit Mosul, in carne, oase, barba si tinuta. Este vorba de actorul Mihai Werbinski, care ne-a incantat si emotionat intreaga seara. A fost cel mai frumos cadou pe care eu si familia mea l-a avut de Craciun, mai important decat orice cadou material".
* ALIN OPREA (Talisman) spune ca "Mosul" i-a adus, pe langa computere de ultima generatie si jocuri pentru copiii lui, un apartament. Unul cu sase camere, langa Cismigiu.
* "Anul asta am primit multe cadouri de la Mosul: haine pe care mi le doream, geanta, papuci, ghete", spune si JOJO. Blondina a petrecut Craciunul cu iubitul ei, Alexandru, cu care s-a logodit in vara.
* Cele doua frumoase de la SPICY, Doinita si Lavinia, au plecat de Craciun in Austria, la schi. Lor "Mosul" le-a adus haine si incaltaminte de la case de moda renumite. Cadourile lor, cumulate, l-au usurat pe Mos Craciun de vreo 4.000 de euro.
* JACQUELINE, prezentatoarea Jet Set (B1 TV), si-a dorit foarte mult un autoturism BMW sau Mercedes, dar pentru ca nu are inca permis de conducere, Mosul i-a adus haine, posete si cizmulite de firma, evident foarte scumpe.
* CATRINEL SANDU a primit de Craciun - primul petrecut impreuna cu noul ei partener, tenismanul Gabriel Trifu - un telefon performant, pe care si l-a dorit foarte tare. Plus multe haine.
* ADI DE LA VALCEA: "Cand mi-a lasat cadoul am vrut sa-i sar in brate de bucurie. Dar am constientizat ca, saracul, aproape ca nu se mai tinea pe picioare de cat a carat in spate pana la adresa mea. Caci mi-a Adus un Volkswagen Touareg V6 proaspat iesit din fabrica." Adaugam noi si pretul unui astfel de "modest" cadou - 55.000 euro. "Sigur n-o sa-l vand", ne asigura solistul, care mai are in garaj un Mercedes SLK si un Opel Vectra.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.