Dupa ce a fost concediata de la "Neatza cu Razvan si Dani", in urma unui scandal sexual, Daniela Crudu a fost cooptata de echipa lui Capatos.
De luni, Daniela va imparti scaunul de asistenta cu prietena ei cea mai buna, Bianca Dragusanu, actuala asistenta a lui Dan Capatos.

Daniela Crudu a traversat cea mai stresanta perioada din cariera ei, de saptamana trecuta, de cand a izbucnit scandalul sexual cu Leo de la Strehaia.

Acuzatiile afaceristului, ca l-ar fi „usurat" de 450 de milioane de lei vechi nu le-au picat deloc bine sefilor ei, care au mustruluit-o serios. Desi vedeta a venit la prima editie a matinalului „Neatza cu Razvan si Dani", semn ca fusese iertata, ea a fost pusa pe liber chiar in cursul zilei de luni, scrie Click.ro.


La inceput de emisiune, Razvan si Dani nu au ramas indifirenti la scandalul in care a fost implicata colega lor, Daniela Crudu. Baietii au anuntat ca frumoasa lor asistenta a hotarat, impreuna cu echipa emisiunii sa paraseasca emisiunea, pentru a lasa o imagine curata, dupa cum spune Dani, potrivit Video News.

Daniela a batut palma pentru „Un show pacatos", unde va fi colega cu prietena ei de nebunii: „Daca am reusit sa o transformam pe Bianca in cea mai de succes asistenta de televizune, in mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel putin la fel de mare. Sunt convins ca telespectatorii vor descoperi o alta Daniela avand in vedere ca va evolua intr-un format mult mai liber", a declarat Capatos, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.