Renumitul producator de la Hollywood, R.J. Louis, vrea sa faca un film despre viata celebrei vizionare Carmen Harra.

Ascensiunea parapsihologului american de origine romana Carmen Harra in SUA, dar si cariera sa muzicala nonconformista din Romania comunista a lui Nicolae Ceausescu vor fi subiectele unei productii de anvergura la Hollywood, scrie ziarul Ring.

Cel care va investi in acest proiect este producatorul R.J. Louis, cunoscut pentru peliculele de mare succes „Ocean’s Eleven” (2001), „Soldier” (1998) si „The Specialist” (1994).

„Urmeaza sa fac filmul vietii mele la Hollywood. R.J. Louis, producatorul filmului «Ocean’s Eleven», cu Brad Pitt. El considera ca povestea mea va fi un film extraordinar. Acum sunt la Hollywood, unde o sa ma vad si cu Brad Pitt, pentru a lucra la acest proiect. Trebuie sa vedem care dintre actorii americani va interpreta rolul meu. R.J. Louis mi-a citit cartile si a fost impresionat de cariera mea, de evolutia mea din Romania pana la ceea ce sunt astazi in America si faptul ca sunt cunoscuta in intreaga lume. Am avut o viata interesanta din care lumea are ce sa invete si am cunoscut personalitati marcante. De 20 de ani le-am spus apropiatilor ca dupa viata mea se va face intr-o zi un film. Iata ca a sosit acest moment!”, a declarat Carmen Harra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.