Willow Smith, ai grija! Fetita in varsta de 4 ani a rapperului american Sean "Diddy" Combs isi arata talentul muzical mostenite de la tatal sau, amenintand-o pe fiica actorului Will Smith.
Se pare ca fiica lui Sean 'Diddy' Combs, Chance, a mostenit dragostea tatalui pentru muzica. Micuta in varsta de 4 ani a fost filmata de catre tatal sau cantand la pian si voce 'Feliz Navidad'. Aceasta si-a inceput demonstratia cu o scurta prezentare: "Hey, m-am intors sa va cant un cantec de Craciun, care se numeste Feliz Navidad.'

Potrivit Daily Mail, prestatia candida a fiicei lui P Diddy dureaza mai putin de 1 minut si aceasta o incheie cu un sarut. Intraga sa aparitie este cea a unei micute artiste pariziene, purtand beret si un costumas asortat alb-negru. Foarte mandru de fiica sa, Combs a postat clipul pe Youtube si apoi pe contul sau de Twitter, numind-o "Micuta mea printesa Chance Combs!'


Mama lui Chance este o fotografa din Atlanta, Jessica Chapman, cu care Combs a avut o scurta relatie 2006. Cantaretul si producatorul american mai are inca alti 4 copii in afara de Chance: doua fiice gemene D'Lila Star si Jessie James, in varsta de 4 ani si un baietel de 12 ani, Christian, toti 3 copiii find conceputi cu fosta sa iubita Kim Porter. P Diddy mai are inca un copil, pe Justin Dior Combs, in varsta de 18 ani, cu iubita sa din liceu, Misa Hylton-Brim.


Willow Smith, fiica celebrului actor Will Smith, si-a facut debutul in muzica cu piesa "Whip My Hair". In varsta de 9 ani, Willow este sustinuta de de catre mama sa, Jada Pinkett, si se zvoneste ca va semna, in curand, si un contract cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, scrie justsared.buzznet.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.