Comedia "Little Fockers" s-a mentinut pe prima pozitie in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.

"Little Fockers", a treia parte a francizei "Un socru de cosmar", in care Robert De Niro interpreteaza rolul unui fost spion CIA, care nu prea are incredere in ginerele sau, interpretat de Ben Stiller, a avut, in a doua saptamana de exploatare, incasari de 34 de milioane de dolari, relateaza MEDIAFAX.

Drama western "Adevaratul curaj/ True Grit", noul film al fratilor Joel si Ethan Coen, cu Jeff Bridges in rolul principal, s-a mentinut pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 24,5 milioane de dolari. Acest lungmetraj este un remake al western-ului "True Grit", regizat in 1969 de Henry Hathaway, cu John Wayne in rolul principal, in care o adolescenta angajeaza un serif alcoolic pentru a-l ucide pe asasinul tatalui ei.

Thrillerul SF "TRON: Mostenirea", care ii face pe spectatori sa plonjeze intr-un univers informatic virtual, s-a mentinut la randul sau pe locul al treilea, cu incasari de 18,3 milioane de dolari in SUA si Canada, de vineri pana duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.