Michael Jackson crede ca este reincarnarea unui cavaler englez, Sir William Marshal, care a trait in urma cu aproape 800 de ani.

Ziarul The Sun precizeaza ca megastarul le-a povestit mai multor apropiati despre convingerea sa. William Marshal este considerat de englezi "cel mai mare cavaler care a existat vreodata". Importanta figura politica si provenind dintr-o veche familie de aristocrati, Sir William Marshal a trait intre anii 1146-1219. La 21 de ani a fost numit cavaler si din 500 de turniruri in care a luptat nu a pierdut nici unul.

VREA SA FIE MACHO

Se pare ca Michael s-a convins de faptul ca este intruchiparea lui Sir William in zilele noastre, la scurt timp dupa ce a anuntat ca isi va schimba imaginea. Purtatorii de cuvant ai cantaretului au declarat in presa ca Michael va deveni curand un cantaret de hip-hop, un adevarat macho inconjurat de femei frumoase. Convins ca transformarea este posibila si ca lumea nu-l va mai considera un ciudat, Michael Jackson merge regulat la sala de forta pentru a avea un corp de invidiat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.