Mihai Gainusa, colegul realizatorului tv Serban Huidu, accidentat grav in Austria pe partia de schi era in aceasta dimineata la aeroport pregatindu-se sa plece la Innsbruck pentru a fi alaturi de familia prietenului sau.

Gainusa a spus, pentru gandul.info, ca Huidu "o sa scape" si sustine ca "norocul lui este ca a avut casca". Realizatorul tv nu stie cum de i s-a putut intampla lui Huidu asa ceva, mai ales ca "este un schior foarte bun".
publicitate

Ingrijorarea lui Gainusa este legata de evolutia ulterioara a starii de sanatate a colegului sau: "ma ingrijoreaza ce o sa fie dupa", spune realizatorul TV.


Politia din Tirol a demarat o ancheta in cazul accidentului pe care realizatorul TV, Serban Huidu, l-a suferit la schi in Austria. Totodata, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat ca este in permanenta legatura cu medicii spitalului austriac unde este internat Huidu, a declarat Doris Mircea, director general al Directiei de Comunicare a MAE.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.