Printul William va efectua un stagiu de circa trei saptamani la banca britanica HSBC, in cartierul financiar al Londrei.
William, 23 de ani, al doilea in ordinea succesiunii la tron, va lucra in special in sectorul gestionarii operelor de caritate. Stagiul sau va debuta la inceputul lunii noiembrie. Casele de pariuri mizau mai curand pe Merrill Lynch, unde lucreaza Edward Van Cutsem, prietenul printului. Insa William nu a vrut sa lucreze pentru un grup american. JP Morgan Cazenove si NM Rothschild faceau parte, de asemenea, din posibilele alegeri ale tanarului print. El si-a incheiat studiile in iunie, dupa ce a obtinut diploma de absolvire a universitatii scotiene St. Andrews. "As vrea sa am o experienta de munca in City pentru ca aceasta ma poate ajuta in activitatile mele viitoare de colectare de fonduri pentru asociatii de caritate", a explicat William.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.