Muzeul National de Arta al Romaniei a sesizat Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce S.C. Cochet Groupe SRL a orga- nizat in Sala Tronului nunta lui Dragos Savulescu, actionar la FC Dinamo.

Initial, cele doua parti au semnat o conventie care stipula organizarea unui "spectacol-eveniment" cu participare internationala. Reprezentantii muzeului spun ca firma Cochet Groupe a organizat o nunta incalcand astfel intelegerea stabilita. Mirii Rodica Ghionea si Dragos Savulescu i-au avut drept nasi pe Amalia si Ilie Nastase.

MIRII

Rodica Ghionea este din Alexandria, are 30 de ani si este patroana unor cabinete stomatologice. Dragos Savulescu este fiul unui fost angajat al presedintiei Romaniei, licentiat in drept si prosper om de afaceri. Obisnuieste sa-si petreaca weekend-urile pe Coasta de Azur si are in garaj un Porsche Cayenne, un Lamborghini si un Ferrari productie 2005. Rodica si Dragos s-au cunoscut la mare, in urma cu 10 ani.

NUNTA DE 300.000 EURO

Rodica Ghionea a stabilit toate detaliile nuntii si a angajat specialistii care sa-i puna ideile in practica. Locatia aleasa a fost Sala Tronului din Muzeul National de Arta. Regia nuntii si decorurile au fost realizate de specialistii de la Castel Film, iar de lumini si de sonorizare s-au ocupat inginerii de la Sfinx Experience. Meniul de inspiratie internationala a fost lasat in grija maestrul Josef, cel mai apreciat bucatar al momentului pe malurile dambovitene. Tinutele mirilor au fost semnate de case internationale de moda. Mirele a schimbat trei costume de la firme diferite: Ermenegildo Zegna, Versace si Gucci. Mireasa a purtat o rochie de 10.000 de euro, semnata Donatela Versace, dar se mandreste ca este autoarea modelului initial.
Valoarea rochiei de mireasa a fost ridicata de aplicatiile originale de cristale Svarowski. Rodica Ghionea a fost condusa la ceremonie intr-o limuzina Lincoln, cu valet inclus, iar mirele a coborat din Ferrari-ul personal.

CE SPUNE NASUL ILIE NASTASE

Ilie Nastase este revoltat pentru ca s-au platit bani in urma semnarii unui contract legal: "Doamna directoare a Muzeului de Arta a stiut foarte bine pentru ce inchiriem spatiul. Cand i-am dat 10.000 de euro a fost bine. Si nici nu am facut nimic rau in sala tronului. Dimpotriva, era ceva praf acolo inainte sa venim noi si l-am sters. Poate a fost mai bine cand i-au inchiriat lui Mihai Albu, de au defilat tot in sala aceea a tronului manechine in sanii goi. Noi am facut o nunta decenta si frumoasa. Nu am stricat nimic. Daca ar fi fost o expozitie, mai ziceam ca impiedicam buna desfasurare a lucrurilor. Dar sala ne-a fost inchiriata pe bani si cu contract legal. Am sa-l sun pe domnul ministru al Culturii si am sa-i spun. Nu-i admisibil sa mi se ceara socoteala dupa am platit, am fost serios si nu am deranjat muzeul"

PAZITA 20 DE BODYGUARZI

Ca sa nu ii fie furata mireasa, Dragos Savulescu a angajat 20 de bodyguarzi care au pazit-o permanent. De buna dispozitie a invitatilor s-au ocupat Gipsy Kings, Holograf, Morandi si Nico care, dupa spusele invitatilor, "au cantat live".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.