Celebra actrita a fost desemnata de editorii revistei People drept Femeia anului 2010".

Sandra Bullock, in varsta de 46 de ani, a avut un an plin de urcusuri si coborasuri: a castigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul "The Blind Side", a divortat de sotul ei, Jesse James si l-a adoptat pe micutului Louis.

Best Actress Sandra Bullock appears backstage with her Oscar for work in The Blind Side at the 82nd annual Academy Awards in Hollywood on March 7, 2010. UPI/Phil McCarten Photo via Newscom

"In viata se intampla si lucruri rele, insa ea stie sa se bucure de lucrurile frumoase. Iar Louis este este o incununare a tuturor lucrurilor frumoase din viata ei",
a declarat o sursa, potrivit omg.yahoo.com.

Celebra actrita se afla si printre vedetele cu cele mai mari incasari din 2010

47136, NEW YORK,NEW YORK - Saturday November 6. 2010. Sandra Bullock and baby son Louis head out for the day together in New York City. Sandra was holding Louis tightly as she made her way to a waiting car. Photograph: PacificCoastNews.com

Potrivit aceleiasi surse, Sandra Bullock nu planuieste sa adopte un alt copil si, in prezent, incearca sa decida care va fi urmatorul ei proiect cinematografic.

Pe langa Sandra Bullock , revista People a premiat si alte vedete in topul The 25 Most Intriguing People. Printre acestea se numara: familia Obama, cuplul Brangelina, Michael Douglas, Prince William si Kate Middleton, Elin Nordegren, Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange, Ricky Martin, fondatorul Mark Zuckerberg, Kim Kardashian si minerii chilieni.


Mark Elliot Zuckerberg, fondatorul celei mai mari retele de socializare din lume, a fost desemnat "Omul anului 2010" de catre publicatia Time.

Titlul i-a fost acordat pentru conectarea a mai mult de jumatate de miliard de oameni si facilitarea crearii relatiilor sociale intre acestia, dar mai ales pentru schimbarea modului de viata, explica Time.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.