Condamnat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere de droguri, hip-hoperul Tudor Sisu (foto) nu mai are mult de asteptat pana la iesirea din penitenciar.
Cel mai probabil intr-o saptamana va fi eliberat. Acum doi ani, Tudor Sisu, component La Familia, a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. Mandatul de arestare preventiva a fost prelungit de cateva ori, iar in cele din urma, dupa patru luni de judecata, s-a dat sentinta: trei ani de puscarie cu executare. Timpul s-a scurs greu in cadrul penitenciarului de maxima siguranta "Colibasi-Arges" (unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei) si apoi la penitenciarul din Ploiesti. Dar Tudor nu a stat degeaba. impreuna cu Dragos Puya, colegul sau de trupa, a lansat vara trecuta materialul "Foame de bani". "Timpul se scurge cel mai greu acum, cand mai e atat de putin timp pana la eliberare", ne spune Oana, prietena lui Tudor. Puya are ganduri marete pentru colegul lui: "Cum va fi liber Sisu, vom intra in studioul de inregistrari".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.