Robert Downey Jr. va juca intr-un musical despre doi producatori de pe Broadway, care trebuie sa faca fata unei serii de insuccese, informeaza femalefirst.co.uk.

Musical-ul este produs de Warner Bros si a cooptat deja nume precum Brian Yorkey si Tom Kitt, un castigator al Premiului Pulitzer si un castigator al Premiului Tony. Ambii au lucrat la musical-ul "Next to Normal".

Downey va fi si producatorul filmului, alaturi de Susan Downey, transmite MEDIAFAX.

Filmul spune povestea a doi compozitori de pe Broadway care au ajuns faliti. In cautarea inspiratiei, acestia accepta sa fie consilieri la o tabara de teatru pentru copii si ajung sa descopere drumul catre un nou succes.

Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme in viata personala. Actorul din "Iron Man - Omul de otel" a fost arestat in 1996 pentru detinere de droguri si arme, a petrecut aproape un an in inchisoare in 1999 si a fost arestat din nou, in 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor in rol secundar", in 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar in 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.