Bianca Dragusanu apare in ipostaze sexy si vorbeste despre viata ei amoroasa, in numarul din decembrie al revistei Playboy. Afla ce dezvaluiri a mai facut aceasta in interviu!
Bianca, considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, a facut cateva dezvaluiri incendiare despre ea si despre viata ei personala. Pe langa acest lucru, asistenta lui Capatos a pozat si intr-un pictorial incredibil de sexy, scrie Click.

Intrebata care este diferenta dintre sex si dragoste, Bianca a raspuns cu sinceritate: "poate ca raspunsul meu ii va mira pe cei care ma cred o femeie usoara: nu am facut niciodata sex. Asta pentru ca fiecare barbat care a ajuns in patul meu (sau in al carui pat am ajuns) a fost in momentul respectiv iubitul meu, mi-a placut si m-am indragostit de el. Ca mi-a trecut de unul mai repede, de altul mai greu, e alta poveste. Dar nu am acceptat sa fac sex doar pentru ca imi tropaiau hormonii."

Bianca Dragusanu va aparea pentru a doua oara pe coperta revistei Playboy. Numarul din decembrie 2009 al revistei "Playboy", in care Bianca a aparut complet dezbracata pentru prima oara, s-a vandut ca painea calda.

Afla ce alte declaratii picante a mai facut Bianca Dragusanu si vezi pictorialul incendiar, din numarul din luna decembrie al revistei Playboy.

Citeste si: [VIDEO] S-a casatorit Bianca Dragusanu?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.