Actrita Catherine Zeta-Jones a asigurat ca sotul ei, Michael Douglas, este pe "panta ascendenta" in lupta sa impotriva cancerului, in timp ce actorul a afirmat ca boala i-a oferit o "mica perspectiva asupra mortii".

Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gat in august, a indicat ca se pregateste pentru viitorul sau film in care il va intruchipa pe extravagantul artist american Liberace si si-a evocat maladia intr-un interviu acordat unui ziarist de la The Hollywood Reporter, specializat in actualitatea cinematografica, relateaza AGERPRES.

"Nivelul chimioterapiei /primit/, combinat cu radiatiile, era maxim", a povestit Michael Douglas, in varsta de 66 ani, intervievat alaturi de sotia sa in apartamentul lor din New York.

"Este halucinant sa vezi cum incearca ei aproape sa te ucida pentru a-ti reda viata", a adaugat el, estimand ca tratamentul la care a fost supus era un "infern".

Michael Douglas incepe sa-si revina

Considerat unul dintre actorii de baza ai Hollywood-ului - ca si tatal sau, Kirk Douglas - prin prezenta in aproape 40 de filme, Michael Douglas s-a casatorit in noiembrie 2000 cu Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.