Ziarul National a intreprins o ancheta fulger printre manechine, care au dat raspunsuri uluitoare la intrebarea: "Ce reprezinta 1 Decembrie?".
Anca, una dintre blondele lui Iri, a oferit reporterilor National cea mai savuroasa declaratie. „Nu stiu, cred ca 1 Decembrie este o strada din Capitala“ a spus Anca. Dupa cateva momente, aceasta s-a razgandit si a simtit nevoia sa faca unele precizari. „Stiu ca este o mare sarbatoare si ca zilele trecute a fost ceva pe la Chisinau, prin Republica Moldova. Deci trebuie sa fie Ziua Nationala a Republicii Moldova, sunt sigura”, a declarat, pentru National, Anca Chebac, in varsta de 24 de ani.

Nici modelul Raluca Potecaru nu a fost mai sigura pe cunostintele sale: „Cred ca este o comuna sau un bulevard in Capitala. Stiu ca exista o statie de metrou 1 Decembrie 1918, deci trebuie sa aiba o legatura si sa fie un bulevard” , a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.