Mel Gibson a fost obligat, prin ordin judecatoresc, sa-i plateasca fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, suma de 60.000 de dolari in contul alocatiei pentru fetita lor in varsta de un an, informeaza contactmusic.com.

Starul si fosta lui iubita au fost prezenti, joi, la o audiere la Curtea Superioara din Los Angeles, pentru prima data de la debutul procesului pentru stabilirea custodiei fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a refuzat sa plateasca alocatia stabilita de un judecator - 20.000 de dolari pe luna - pana cand judecatorul Scott Gordon s-a pronuntat asupra posibilitatii ca actorul sa ceara chirie pe casa sa din Los Angeles unde fosta lui iubita si copilul lor locuiesc in prezent. Judecatorul a stabilit insa ca actorul nu are dreptul sa ceara deduceri si ca trebuie sa plateasca retroactiv pensia alimentara, imediat, transmite MEDIAFAX.

Desi Mel Gibson a fost obligat sa plateasca 60.000 de dolari in contul alocatiei, el a primit si o veste buna. Cei doi au custodie comuna asupra Luciei, insa Oksana a sustinut ca Mel nu poate avea dreptul sa tina copilul peste noapte din cauza comportamentului sau violent, femeia spunand ca o data a fost atacata de actor in timp ce tinea copilul in brate.

Totusi, judecatorul a stabilit, joi, ca aceste chestiuni vor fi analizate intr-o audiere ulterioara, pana atunci parintii avand custodie comuna.
O noua audiere in acest caz a fost stabilita pentru 22 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.