Vineri seara intr-o atmosfera de gala a avut loc finala concursului Miss fata de la tara.

In urma cu doua luni, sase vedete au plecat in tara sa caute fete dornice de a participa la un concurs de frumusete. Le-au testat, le-au dat note, le-au pregatit pentru finala, iar telespectatorii au decis castigatoarea concursului.

  • Flori Badita, din Polovragi (jud Gorj ), este « Miss fata de la tara ». Pe langa mult ravnitul titlu, fata aleasa de Smiley a castigat un premiu in valoare de 10.000 de euro si un contract de reprezentare cu agentia de fotomodele MRA Models.

Emotiile au fost mari iar asteptarile pe masura. Primele care au intrat in focul competitiei au fost Maria si Raveicuta. Ambele concurente si-au aratat abilitatile de a dansa alaturi de un element de coregrafie special: o matura. In urma prestatiei lor, publicul a decis ca Maria sa mearga mai departe in marea finala “Miss fata de la tara”.

  • Cele 5 fete ramase in competitie au avut de trecut probele specifice unui concurs de “Miss”.

In prima proba concurentele au purtat cu mandrie costumul traditional al zonei din care provin. Fetele s-au descurcat cu succes si la proba costumelor de baie, a rochiei de seara, dar si la proba de dans.

In seara marii finale, Dana Savuica, Gina Pistol, Marcel Pavel, Dan Bordeianu si Mihai Mitoseru nu au mai acordat note, ci au pledat in fata publicului pentru concurenta pe care o sustin.

In urma voturilor telespectatorilor, Flori Badita a fost aleasa “Miss fata de la tara”.

Emisiunea va continua cu un nou sezon, cu alte 6 comune din colturi diferite ale tarii. Toate frumoasele de la sat se pot inscrie pe site-ul www.primatv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.