Michelle Obama, sotia presedintelui american, a dansat desculta si a cantat alaturi de un grup de 33 de copii indieni defavorizati, la Universitatea din Bombay.

Aproape imediat dupa ce a ajuns la biblioteca universitatii, ea si-a scos pantofii si a intrat intr-un joc de vocabular alaturi de copiii cu varste intre opt si 13 ani care urmeaza cursuri de limba engleza, predate de voluntari ai organizatiei indiene Make a Difference, relateaza MEDIAFAX, citand editia online de duminica a Daily Mail.

"Imi place sa dansez. Oh, a fost distractiv", a spus Michelle Obama, dupa ce a dansat alaturi de copii pe o melodie din filmul Rang de Basanti.

Asezata alaturi de copii, ea a cantat la tamburina, dupa care a vorbit despre importanta educatiei. "Nu am crescut avand multi bani (...). Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi Prima Doamna a Statelor Unite. Dar, pentru ca am o educatie, atunci cand a venit momentul, am fost pregatita pentru aceasta", a spus doamna Obama, potrivit NY Daily News.

Presedintele Barack Obama si sotia sa au ajuns sambata la Bombay, prima escala a unui turneu de zece zile in patru tari din Asia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.