Dupa ce Caravana Miss Universe poti fi chiar tu! s-a oprit in Galati si Suceava, cel de-al treilea oras care va gazdui preselectiile pentru cel mai important concurs de frumusete din Romania, va fi Sibiul.

Caravana Miss Universe poti fi chiar tu! a trecut deja prin Galati si Suceava, iar inscrierile pe site-ul oficial si preselectiile in tara continua pana la data de 3 aprilie 2011. Dupa ce am vazut si evaluat zeci de aspirante la titlul Miss Universe Romania 2011, va pot spune ca inca nu am gasit candidata perfecta pentru aceasta titulatura. Multe dintre fetele care se prezinta la preselectii nu au inteles probabil cat este de serios acest concurs si ca nu putem face niciun fel de abatere de la reguli, fie ele legate de dimensiuni, studii, sau varsta. Doresc sa mai subliniez inca o data ca asa cum in Romania se organizeza campionate nationale in sport, pentru alegerea reprezentantilor nostri la cele mai mari competitii internationale, asa si noi organizam un concurs pentru a alege o candidata care sa aiba sanse reale la titlul pe care ni-l dorim foarte mult – Miss Universe 2011” spune Mike Costache, presedintele Organizatiei Miss Universe Romania.

  • Participarea in finala Miss Universe® Romania, aduce pe langa notorietate si premii valoroase, numeroase oportunitati de dezvoltare profesionala.

Concurentele admise in finala nationala vor beneficia de 3 saptamani de cantonament, perioada in care vor participa la cursuri de dictie si retorica, tehnici de lucru in fata aparatelor de fotografiat si filmat, cursuri de cultura generala, cursuri de machiaj si coafura, catwalk si coregrafie, tehnica redactarii unui interviu si cursuri de bune maniere.

Desi Romania este recunoscuta ca fiind una dintre tarile cu cele mai frumoase femei, iata ca nu am reusit inca s-o gasim pe cea care ar putea aduce si un titlu international, cel mai important de altfel, in tara. Este posibil ca multe dintre fetele care ar fi potrivite pentru acest concurs sa nu aiba suficient curaj sa se prezinte la o astfel de preselectie. Dar, daca stii ca esti frumoasa, trebuie sa demonstrezi ca esti in aceeasi masura si inteligenta, eleganta, rafinata. Suntem siguri ca nimeni nu s-a nascut invatat. Tocmai de aceea oferim tot felul de cursuri de perfectionare, astfel incat, la finalul stagiilor de pregatire sa putem spera la calificarea in Top 15 la Miss Universe 2011 si de ce nu la titlul suprem. Dar daca tinerele care ar avea toate aceste date, nu vin la preselectii, atunci, inseamna ca ori nu exista, ori ca nu au suficienta inceredere in puterile lor", spune Valentina Ionescu, director program Miss Universe® Romania

Sunt invitate la White Rabbit Crazy Cafe Sibiu, sambata, 6 noiembrie 2010, intre orele 13.00 – 20.00 si duminica, 7 noiembrie 2010, intre orele 13.00 – 18.00, toate fetele care se incadreaza in cerintele concursului si care doresc sa reprezinte Romania la Miss Universe® 2011.

Vor beneficia de servicii de machiaj si coafura si vor trebui sa treaca 3 probe de concurs: sedinta foto, catwalk si interviu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.