Intr-o seara de 9 martie, in urma cu 4 ani, Laura Stoica, una dintre cele mai mari voci ale rock-ului romanesc, se stingea din viata intr-un teribil accident de circulatie.

Duminica, la "Doamne de poveste" de la postul Acasa , mama Laurei Stoica, Elena, dar si cele mai bune prietene ale acesteia vorbesc despre "prevestirile" negre care le-au anuntat de moartea artistei.

“In ziua in care Laura a murit, ca niciodata, am inceput sa citesc Biblia. Nu stiu de ce… Am vorbit cu Laura la telefon si m-a intrebat ce fac. I-am raspuns ca citesc Biblia. Mi-a spus ca e foarte interesant. Acum, imi dau seama ca a fost un semn. Ca Dumnezeu m-a indemnat sa citesc din Biblie ca sa pot trece peste cel mai greu moment din viata mea
”, marturiseste Elena Stoica, potrivit acasatv.ro.

O foarte buna prietena a Laurei face si ea o destainuire cutremuratoare. “Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o data, ne-a spus mie si sotului meu: “Daca mor se vor imbogati toti impresarii mei.” Noi am replicat: ”Laura, ce vorbe-s astea?!” Laura ne-a spus ca poate va da mana cu Sf. Petru si sotul meu ii va cara sicriul. Dupa o luna chiar asa s-a si intamplat, sotul meu ii cara sicriul.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.