Mai sunt doar cateva zile pana la evenimentul de lansare al albumului "Ca pe vremuri", ce va avea loc si in Bucuresti, pe 10 noiembrie, in clubul Silver Church, incepand cu ora 21:00.

Ajunsi abia la jumatatea turneului national de promovare, baietii de la Vunk se opresc si in capitala unde au pregatit un show "ca afara", ce include, pe langa proiectii video spectaculoase si niste duete absolut speciale.

Miercuri seara vor mai urca pe scena din Silver Church alaturi de Vunk: Maria Radu, Mita de la Bere Gratis, Lora dar si comediantul, Dan Badea.

Cel din urma va canta o piesa impreuna cu trupa, dar va avea si un moment de stand up comedy la inceputul serii, special conceput pentru eveniment, avand legatura cu numele albumului "Ca pe vremuri".

La nici 10 zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul din 10 noiembrie, mai mult de jumatate au fost vandute, restul inca mai putand fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.