Celebrul rapper ar putea sa candideze la presedintia Statelor Unite ale Americii peste opt ani.

Jay-Z a declarat ca, impreuna cu viitoarea prima doamna, sotia sa, Beyonce Knowles, ar putea sa se descurce foarte bine in calitate de lider al SUA.

"Dati-mi o sansa. Poate ca peste opt ani voi deveni presedinte",
a declarat artistul, potrivit femalefirst.co.uk.

Rapperul sustine ca nu este dezamagit de actualul presedinte american Barack Obama, chiar daca Partidul Democrat a pierdut majoritatea in Camera Reprezentantilor din Statele Unite.

Afla rezultatul alegerilor din SUA

“Pentru a judeca pe cineva, trebuie sa tii cont de conditiile pe care acea persoana le-a mostenit. El (Barack Obama, n.r.) a mostenit cea mai slaba economiei, razboi, o perioada oribila din istoria Americii. Desi credem ca el ar putea sa rezolve aceste probleme, nu cred insa ca el e Dumnezeu. E doar un om si are nevoie de timp pentru a rezolva problemele. Pentru a reusi sa ai succes si pentru a indeplini acel vis, trebuie sa treci prin urcusuri si coborasuri. Au trecut doar doi ani de cand e presedinte", a declarat Jay-Z intr-un interviu acordat BBC Newsbeat.

Cantaretul, care l-a intalnit ata pe Barack Obama cat si pe fostul presedinte american Bill Clinton, se declara surpsins de faptul ca liderii politici americani stiu cine este el, avand in vedere ca a crescut intr-un cartier sarac si rau famat din New York.

“Pentru mine, sa te intalnesti cu Obama sau sa iei masa cu Bill Clinton e ceva uimitor. E uluitor, deoarece eu provin dintr-o alta lume. Eram ignorati de politicieni si, in general, de toata America", a explicat Jay-Z.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.