Iti propunem un top 6 al celor mai sexy zodii de barbati, zodii considerate a avea o mare putere de atractie si un sex-appeal debordant:

  • Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion isi merita cu siguranta titulatura de cea mai sexy zodie a horoscopului european. Frumusetea este un termen relativ pentru barbatul Scorpion si nu se poate spune despre el ca este un barbat frumos in adevaratul inteles al cuvantului. Nu ai putea spune care este acel “ceva” care il face atat de special. Barbatul Scorpion are insa o putere incredibila de seductie, este sigur pe el, sarmant, emana incredere in sine si stapaneste la perfectie arta seductie prin cuvinte. Oamenii graviteaza firesc in jurul lui. Persoanele de acelasi sex il gasesc enervant de increzator, insa in ochii persoanelor de sex opus trece drept un individ irezistibil, dezirabil, care stie ce vrea. Il atrag femeile misterioase, integre, puternice, femeile care nu se lasa cucerite cu greu.

  • Barbatul Balanta

Barbatul Balanta are o prezenta agreabila si trece drept unul dintre cei mai sarmanti barbati ai horoscopului.Top 6: zodii la masculin cu un sex-appeal debordant Are trasaturi nu neaparat frumoase, insa armonioase. Fizicul sau nu inspira neaparat masculinitate sau virilitate, insa acest lucru este contrabalansat de integritatea si taria sa de caracter. Ideile sale sunt pertinente, iar deciziile sale de multe ori definitive. Simtul umorului este una din calitatile sale care atrag oamenii in jurul sau. Balanta dispune de un umor fin, echilibrat. Este imposibil sa nu te trezesti zambind sau razand cu pofta la glumele unei Balante. Are de asemenea o gandire pozitiva, iar pozitivismul sau atrage ca un magnet, relaxeaza spiritele si binedispune. Balanta este o prezenta masculina pe care o doresti in preajma si se numara printre acei barbatii care iubesc frumosul, indiferent de formele sale de manifestare. Il atrag femeile feminine, delicate, cu un simt estetic foarte bine dezvoltat.

  • Barbatul Leu

Leul este sexy pentru ca stie sa se faca placut, stie sa se faca remarcat, stie cum sa fie in centrul atentie. Stie sa fie in centrul atentiei si, alaturi de el, este imposibil sa nu te simti la randul tau in centrul atentiei. Barbatul Leu este genul de barbat care stie sa se impuna in orice imprejurare si o face intr-un mod firesc, natural, deloc artificial. Fizicul sau emana sexualitate si magnetism. Barbatul Leu este considerat un barbat atragator pentru ca emana putere, emana siguranta si pentru ca, adeptul confortului material, ilustreaza intr-un mod fericit ideea de stabilitate materiala. Este imposibil sa nu te simti protejata si in siguranta in prezenta unui barbat Leu. Il atrag femeile sigure pe ele, femeile active, dinamice, luxoase, femeile care ii satisfac fanteziile sexuale.

Citeste pe Garbo.ro si despre barbatul rac sau varsator

Citeste si:
Gecile pentru bărbați: 3 tendințe pentru sezonul rece
Gecile pentru bărbați: 3...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.