Filmarile la pelicula "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" au inceput, luni, pe Transfagarasan, circulatia urmand sa fie restrictionata pe mai multe portiuni de drum pana pe 6 noiembrie.

Filmarea primelor scene, la care este folosit si un elicopter special echipat, a inceput dupa cateva zile de pregatiri, in doua locatii de pe Transfagarasan. Este vorba de zona Cheilor Argesului, de la hidrocentrala de la Capataneni pana la Barajul Vidraru, precum si de urcarea de la Cabana Capra pana la tunelul de la Balea, relateaza AGERPES.

In zona nu a ajuns si Nicolas Cage, el fiind inlocuit de dublura sa, un cascador care va filma mai multe scene pe motocicleta.

Potrivit unuia dintre producatorii filmului, Avi Arad, Transfagarasanul a fost ales dintre mai multe locatii posibile pentru primele scene, pentru ca peisajul spectaculos asigura cel mai potrivit decor pentru actiunea filmului.

"Transfagarasanul este una dintre cele mai frumoase sosele din Europa. Aici va incepe actiunea filmului si am dorit ca inceputul sa fie spectaculos. Restrictiile de circulatie de pe Transfagarasan vor fi pana in 6 noiembrie, iar ulterior filmarile vor continua in alte locuri din tara. Este o onoare si o bucurie pentru noi acest film. Au ales Romania pentru ca e frumoasa si e mai ieftina. Initial au vrut sa filmeze in Noua Zeelanda si costa dublu, iar apoi s-au indreptat spre Canada, unde costa mult mai mult, asa ca au ramas doua tari din Europa. Nicolas Caga a venit in zona noaptea trecuta si a dormit la Bran. Este un om absolut normal, a fost cu familia si cu copilul. S-a plimbat pe la Bran, ii place Romania
", a spus Vlad Paunescu, casei de productie "Castel Film", precizand ca actorul a plecat luni din Romania, scrie MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, Nicolas Cage va reveni in Romania saptamana viitoare si va ramane pana in 20 decembrie.

Dupa Transfagarasan, filmarile pentru productia "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" vor continua in Transilvania, la Sibiu si la Hunedoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.