La Balul de Caritate de Halloween, ce s-a desfasurat sambata la Palatul Parlamentului si l-a avut ca invitat special pe Nicolas Cage, peste 500.000 de euro "au fost promisi" pentru a ajuta 1.200 de copii saraci sa mearga la gradinita.

Invitatul special al serii a fost actorul Nicolas Cage, care a sosit Balul de Caritate de Halloween impreuna cu sotia si fiul sau . Actorul se afla in Romania pentru filmarile celui mai recent proiect al sau, "Ghost Rider 2", care vor incepe astazi.

Nicolas Cage a stat la aceeasi masa cu vedeta Pro TV, Andreea Esca, vedeta de televiziune Andreea Marin, regizorul Cristian Mungiu si Teodor Baconschi, ministrul Afacerilor Externe, potrivit MEDIAFAX.

  • "Traiasca Dracula"

In cadrul evenimentului, Nicolas Cage a tinut un scurt discurs: "Vreau sa subliniez ca problema copiilor, care au un viitor nesigur, nu este exclusiv o problema romaneasca, este o problema internationala, care afecteaza multe tari. As vrea sa va ganditi cum ar arata tara dumneavoastra frumoasa daca acesti copii ar avea ocazia (...) sa beneficieze de o educatie", a subliniat actorul. "Halloween fericit tuturor, traiasca Dracula!", a adaygat Nicolas Cage, marturisind ca Romania este un loc care il inspira.

Celebrul actor, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din "Leaving Las Vegas/ Parasind Las Vegas" (1995), a devenit constient de nedreptatile sociale dupa ce a jucat in "Lord of War/ Traficantul de arme", impreuna cu Ethan Hawke, fiul lui Leslie Hawke.

  • Bal pentru copiii de gradinita

Anul acesta, Balul de Caritate de Halloween a fost organizat sub inaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.
Sumele donate in cadrul editei a sasea a Balului de Caritate de Halloween au variat intre 50 de euro si 11.000 de euro.

Balul de Caritate de Halloween este un eveniment de strangere de fonduri pentru programele desfasurate de Asociatia Ovidiu Rom. Sumele stranse din donatii vor fi folosite pentru a sustine programul "Fiecare Copil in Gradinita", prin care Ovidiu Rom ajuta 1.200 de copii din 20 comunitati din Romania sa mearga la gradinita.

Citeste si:
PSD și PNL au decis bugetul României pe 2024. Educația va primi...
PSD și PNL au decis bugetul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.