trupa Garbage s-a reunit dupa o pauza de cinci ani si va lansa un nou album in 2011, a anuntat Shirley Manson, solista scotiana a acestui grup american de rock alternativ.
Intr-un interviu acordat recent publicatiei Herald Scotland, cantareata scotiana a confirmat faptul ca grupul Garbage a inceput deja inregistrarile pentru cel de-al cincilea album de studio al trupei, care va fi promovat printr-un turneu mondial in 2011.

Trupa Garbage s-a destramat in 2005, dupa ce solista Shirley Manson a parasit grupul pentru a inregistra un album solo. Acel material discografic nu a fost insa lansat niciodata, din cauza neintelegerilor dintre cantareata si casa de discuri a acesteia.

Pe parcursul celor cinci ani de pauza din cariera muzicala a trupei Garbage, Shirley Manson a cochetat cu actoria si a jucat in cateva lungmetraje.

Cel mai recent album al grupului Garbage se intituleaza "Bleed Like Me" si a fost lansat in 2005.

Garbage este o trupa americana de rock alternativ, infiintata in 1994, care a vandut de-a lungul anilor peste 14 milioane de albume pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.