Ieri seara a avut loc la Roma mult-asteptata "nunta a anului" avandu-i ca protagonisti pe Adrian Mutu si Consuelo Matos.

400 de invitati au participat alaturi de familiile mirilor la evenimentul desfasurat in exclusivistul local Casina Valadier, nu inainte de a fi martorii ceremoniei religioase desfasurate in rit ortodox. inca de vineri dimineata, la Roma si-au facut aparitia din toate colturile lumii invitatii la nunta lui Adrian Mutu cu Consuelo. Primii care au ajuns au fost designerii Catalin Botezatu, Laura Olteanu si Mihai Albu, care imediat dupa ce s-au cazat la un hotel din centrul Romei au plecat la cumparaturi. Sambata, toate avioanele cu directia Roma erau ocupate in cea mai mare parte de invitatii aceluiasi eveniment. Marcel Pavel, Romica Tociu cu sotia, Sanda Ladosi, Ionut Iftimoaie, Lavinia -ex Spicy, Zina Dumitrescu, Claudia Neghina, Timea Kali, Rita Muresan cu sotul, Irinel Columbeanu cu iubita lui, Monica, parintii si sora lui Adrian impreuna cu nepotica acestuia, rudele miresei, ale nasilor, colegi ai lui Adrian de la Juventus si chiar unii prieteni din Anglia, ziaristi, in total 400 de persoane.

Pe langa acestia au fost adusi bodyguarzi, stilisti, make-up artisti, personal auxiliar in numar de 100 de persoane. Sambata seara, nasul Nicu Gheara a dat o petrecere la un restaurant select din Roma, la care au participat saizeci de persoane, toti, invitati din Romania. Petrecerea s-a incheiat in jurul orei sase dimineata. Nici Adrian si nici Consuelo nu au putut fi prezenti la petrecere, primul avand meci, iar Consuelo pregatindu-se pentru marele eveniment. Daca initial si-au propus ca mireasa sa treaca la ortodoxism prin botez, in cele din urma mirii au ales ca fiecare sa-si pastreze religia sa, iar cununia sa aiba loc in rit ortodox.

Astfel Consuelo va ramane in continuare la religia catolica. Costumele mirilor au fost comandate la Casa Carlo Pignatelli, una dintre cele mai scumpe case de moda din Italia. Rochia miresei este unicat si a fost realizata special pentru ea. Consuelo a vrut rochie alba, lunga, cu taieturi simple, dar speciala. Rochia a fost pastrata in cel mai mare secret, singurii care au vazut-o au fost nasa, doua prietene ale miresei si cateva rude ale acesteia. Nici Adrian nu a vazut-o pana la nunta. inca de la ora sapte seara biserica la care a avut loc nunta a fost plina de invitati si de bodyguarzi. Mireasa a venit insotita de tatal ei, surori, domnisoare de onoare si a fost tot timpul protejata de bodyguarzii pusi la dispozitie de nas. La fel si Adrian a avut parte de protectia unui star de Hollywood, mai ales ca presa i-a asaltat pe cei doi.

De altfel si petrecerea de la Casa Valadier a fost una demna de Hollywood prin tinutele care mai de care mai sofisticate si stralucitoare imbracate de invitati. Rochii din ultimele colectii ale designerilor de top din lume au fost imbracate de participanti, astfel ca evenimentul a fost o adevarata parada de colectii de moda si bijuterii de marca. Tinutele mirilor au costat aproximativ 25.000 euro, iar cele ale nasilor 20.000 euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.